SNS odgovara DS-u

Vlada u senci Demokratske stranke nema razloga da brine o ekonomiji Srbije, već treba da kaže kada će da vrati tri milona evra uzetih iz Razvojne banke Vojvodine, poručuju iz Srpske napredne stranke.

Ministar privrede Vlade u senci Demokratske stranke uputio je kritike na račun vladine ekonomske politike, prenosi Tanjug.

U svom odgovoru Srpska napredna stranka navodi da premijer Vojvodine Bojan Pajtić "po običaju, nije bio na radnom mestu i da ni danas ništa nije uradio za građane Vojvodine".

Iz SNS-a kažu da "prepošteni levičari u `ladovini', koji kupuju cipele prada od 'samo' 400 i više evra" nema potrebe da brinu za ekonomiju Srbije.

"Kada se oni brinu, tad otimaju od svih građana, pa čak i od dece s posebnim potrebama, kao u slučaju Heterlend", stoji u saopštenju SNS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи