Читај ми!

Vučević: Pajtić i DS su opustošili Vojvodinu

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novog Sada Miloš Vučević rekao je da su Bojan Pajtić i njegova Demokratska stranka opustošili Vojvodinu i da je to jedino što je za Vojvodinu uradio u poslednjih deceniju i po.

Miloš Vučević je, reagujući na izjavu Bojana Pajtića da SNS "nije uspela da privuče investitore" i da "sve što otvara su investicije koje je dovela vlada DS-a", upitao predsednika pokrajinske vlade da li, kada pominje investicije vlade DS-a, misli na Razvojnu banku Vojvodine ili na Fond za razvoj Vojvodine.

"Onaj ko je preko Razvojne banke Vojvodine i Fonda za razvoj Vojvodine opljačkao građane Vojvodine ima obraza da priča o nekakvom dovođenju investitora. Zaista je više nego licemerno da neko ko gotovo punu deceniju gradi drugi blok Instituta u Sremskoj Kamenici kao 'Skadar na Bojani' i iz godine u godinu naduvava vrednost te investicije, priča o nečijoj sposobnosti", rekao je Vučević Tanjugu.

Predsednik novosadskih naprednjaka, koji je i gradonačelnik Novog Sada, rekao je da SNS "čini sve da građanima Srbije obezbedi bolje uslove života", ali da nikada neće "otimati od bolesne dece i novac za izgradnju Doma za decu sa posebnim potrebama prebacivati u druge sumnjive svrhe", kao što je to, kako je istakao, "činjeno za vreme vlade Demokratske stranke".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи