Veselinović: Ministri i guverner ne plaćaju putarinu

Zamenik šefa poslaničke grupe SDS Janko Veselinović izjavio je da ministri, kao i guverner NBS Jorgovanka Tabaković ne plaćaju putarinu pozivajući ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović na odgovornost zbog obmanjivanja javnosti.

"Ministarka je pre nekoliko dana rekla da je donela odluku kojom će ubuduće putarinu plaćati svi ministri, a posle toga je rekla da će putarinu plaćati i poslanici. Proverio sam iz više izvora, a jutros sam i lično proverio na naplatnoj rampi kod Novog Sada prema Beogradu - ministri ne plaćaju putarinu", rekao je Veselinović.

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su mu jutros i zaposleni na naplatnoj rampi potvrdili da ministri ne plaćaju putarinu, te da se i ne zaustavljaju na naplatnoj rampi, prenosi Tanjug.

Veselinović kaže da je dobio informaciju i da guverner NBS Jorgovanka Tabaković, takođe, ne plaća putarinu.

"Radi se o neistini ministarke Mihajlović, obmanjivanju javnosti, putarinu plaćaju samo poslanici van Beograda, i to je za neke od njih ozbiljan problem, naročito za one koji nisu na stalnom radu u skupštini i zbog toga pozivam ministarku Mihajlović na odgovornost - zbog obmanjivanja javnosti", rekao je Veselinović.

On je pozvao Zoranu Mihajlović da iznese podatak zašto njene kolege ministri, a i ona lično, ne plaćaju putarinu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво