Читај ми!

Jugović: Stefanovićev lažni front levice

Direktor Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je da potpredsednik DS Borislav Stefanović formira front "svoje lažne levice" i poručio mu da ne može postati levičar pobedom Sirize, već to mora pokazati svojim dugogodišnjim delovanjem.

Jugović je rekao da je levica uvek antifašistička." To bi značilo da morate da odete u Hrvatsku, da se poklonite srpskim žrtvama iz Drugog svetskog rata i da kažete da ustašama nije mesto u Evropi", naveo je Jugović.

"Borko Stefanović je imao priliku to da uradi i nikad nije. Nije ni osudio sledbenike Handžar divizije koje je Zukorlić prošle godine izveo na ulice, a Vulin jeste", rekao je Jugović.

Kako prenosi Tanjug, Jugović je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je Stefanović ćutao na privatizacije u Srbiji koje su "bile fašisoidne", ali sada "glasno poziva funkcionera SPS Branka Ružića u front svoje lažne levice".

"Pitam se, da li Borislav Stefanović zna da su se Ružićevi drugovi u fašističkom privatizovanju Srbije nepristojno obogatili. Uostalom, i Ružić i  Stefanović su imali šansu da daju doprinos da ulice nose naziv po Peku Dapčeviću, pa nisu. Aleksandar Vulin je to uradio u prvoj godini mandata", kaže Jugović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи