Читај ми!

SNS: DS uveo sistem korupcije

Gradski odbor SNS u Novom Sadu saopštio je da je DS posle petooktobarskih promena u Srbiji instalirao sistem korupcije i beskonačne birokratije, zapošljavajući na hiljade svojih stranačkih poslušnika u sva javna preduzeća i sve uprave.

U saopštenju novosadskog odbora Srpske napredne stranke navodi se da je pred tom strankom težak zadatak da "razmontira taj kriminalni sistem koji su demokrate kreirale duže od decenije", prenosi Tanjug.

Ističe se da "na pokrajinskom nivou i dalje, već 15 godina, traje akcija organizovane i sistemske pljačke našeg naroda".

"Podsećanja radi, posle petooktobarskih promena Srbija postaje privlačno mesto za strane investitore - novootvoreno tržište, povoljan geostrateški položaj, puna podrška Evropske unije itd. Strani investitori počinju da dolaze, međutim vrlo brzo shvataju sa kakvih ljudima imaju posla i nestaju brže nego što su i došli u Srbiju", navode naprednjaci.

Novosadski SNS ističe da je DS nakon toga instalirao sistem, od kojeg "Srbija, a samim tim i Novi Sad, još uvek ne mogu da se oporave".

"To je sistem korupcije, beskonačna birokratija je napravljena tako da je podmićivanje redovan put - od prvog šaltera, preko rukovodioca, do načelnika i na kraju do političkog moćnika koji je šef svima navedenim", ističe se u saopštenju.

Reagujući na današnje saopštenje Gradskog odbora DS, u kome demokrate pozivaju gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučević i njegove saradnike da se "okanu samoreklamerstva" uz primedbu da je gradonačelnik u oktobru 2013. godine najavio četiri velike investicije "od kojih ni jedna nije ni započeta", u SNS kažu da "nude pomoć novosadskim demokratama s obzirom da ih je opet zahvatila kolektivna amnezija".

"SNS poziva DS, da pre pisanja bilo kakvih saopštenja i optuživanja gradonačelnika Vučevića za bilo šta, dobro promisli šta je najbolje za Novi Sad i šta je to što je dnevna politika, a šta je javni interes", poručili su naprednjci.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи