Читај ми!

SDS: Vlast nema sopstvene programe

SDS je ocenila da nijedna investicija ili projekat najavljen nakon izbora 2012. godine nije ostvaren i pozvala aktuelnu vlast u Srbiji da prestane da "obmanjuje građane" hvaleći se rezultatima ili projektima pokrenutim u vreme dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić.

U saopštenju stranke navodi se da je odgovor vlasti na svako pitanje, i tri godine nakon promene vlasti - "Tadić je kriv za sve", prenosi Beta.

„Apsurdno je da se ova vlast hvali rezultatima prethodne, a da je istovremeno sve vreme napada i optužuje za sopstvene greške", piše u saopštenju.

Kao primer za takvo ponašanje vlasti, SDS je navela pominjanje dolaska u Srbiju kompanija "Svarovski", "Boš" ili "Simens" i dovršetka izgradnja Koridora 10, kao projekta aktuelne Vlade.

"U tom kontekstu je besmisleno medijsko samohvalisanje Zorane Mihajlović, jer će autoput biti izgrađen na osnovu ranijih sporazuma i bez njenih, isključivo marketinških obilazaka radova uz prisustvo kamera", navodi se u saopštenju.

SDS dodaje da, uprkos medijskim slikama, aktuelna vlast nema sopstvene rezultate i projekte, a Srbija se suočava s dramatičnim padom priliva stranih investicija.

"Obmanjivanje građana medijskim prikazima tuđih rezultata kao svojih, pre ili kasnije, zameniće slika realnosti građana Srbije koji iz dana u dan žive sve lošije, jer medijska slika može uticati na porast popularnosti određenih političara, ali ne i na porast životnog standarda građana", ocenjuje SDS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво