Читај ми!

Šešelj: Poternice nastavak pritiska na Vladu

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je da raspisivanje Interpolove poternice protiv bivšeg visokog oficira Vojske Jugoslavije Momira Stojanovića predstavlja, od strane zapada, nastavak ponižavanja srpskih vlasti.

Vojislav Šešelj je naveo i da se pritisak i ponižavanje od strane zapada na srpsku vladu ogleda i u prethodnim napadima na načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubišu Dikovića od strane "takozvane nevladine organizacije finasirane sa zapada", prenosi Tanjug.

Šešelj je rekao i da radikalima nije žao ni Dikovića, "koji je podržavao Tadićev kao što sada podržava naprednjački režim" niti Stojanovića koji je poslanik SNS-a, ali da je u njihovim slučajevima bitna funkcija i vojska.

Prema njegovim rečima, Interpolova poternica za Stojanovićem raspisana je na zahtev nelegalnih vlasti na Kosovu, a na osnovu Briselskog sporazuma koji je "antisrpski sporazum".

"Mogu pouzdano da tvrdim da Diković nije ratni zločinac", rekao je na konferenciji za novinare lider SRS, dodavši da ne postoji podaci da je Diković odgovoran za ono zašto ga optužuju.

Šešelj kao nastavak ponižavanja Srbije od strane zapada vidi i jučerašnji boravak u Beogradu bivšeg britanskog premijera Tonija Blera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво