Stefanović: Milanović nije prešao tih 400 kilometara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović reagovao je na izjavu premijera Hrvatske Zorana Milanovića da je dolazak srpskog premijera u Zagreb "komotna odluka", jer je reč o putu od oko "400 kilometara u jednom i drugom pravcu", podsećanjem da Milanović nije mogao da pređe taj put da bi prisustvovao Samitu Kina plus 16 u Beogradu.

"Možda odlazak predsednika Vlade Aleksandra Vučića u Zagreb nije neka dramatična odluka, ali Milanović nije mogao da pređe ni tih 400 kilometara kada je trebalo da dođe u Beograd i razgovara sa kineskim premijerom Li Kećangom o veoma značajnim projektima za ceo region", rekao je Stefanović.

Stefanović je u izjavi Tanjugu naveo da se u Zagrebu neće razgovarati samo o temama koje će nametnuti hrvatska strana, "već će i premijer Vučić izneti neke važne teme, kao što je, recimo, povratak Srba koji su proterani sa svojih ognjišta".

Premijer Vučić saopštio je danas da će prisustvovati inauguraciji nove predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović u interesu, kako je istakao, političke i regionalne stabilnosti.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво