Šešelj: Planiramo da "slomimo kičmu" uvozničkom lobiju

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da je rukovodstvo te stranke krenulo u akciju obilaska cele Srbije, kako bi osnažilo okružne i opštinske odbore i obnovilo mesne odbore u mestima u kojima je došlo do zastoja u njihovom radu.

Vojislav Šešelj je rekao da u Beogradu postoji skoro apsolutna medijska blokada Srpske radikalne stranke, prenosi Tanjug.

"Odlučili smo da našu aktivnost na terenu sprovedemo organizovanjem tribina čiji je cilj promocija mojih najnovijih knjiga, a koje zapravo koristimo i kao oblik političkog delovanja", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

Naveo je i da je "SRS krenuo u medijsku ofanzivu čiji je cilj raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora već ove godine", zato što se, kako je rekao, sadašnja vlast pokazala nedostojnom i izigrala narodno poverenje.

Šešelj je rekao i da srpski radikali nude alternativni program koji je, prevashodno, zasnovan na ekonomskoj koncepciji oslanjanja na domaće snage.

"Planiramo da slomimo kičmu uvozničkom lobiju, koji je osnovni problem naše sadašnje propasti", rekao je Šešelj.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи