SNS: Pajtić po svaku cenu želi da ostane na vlasti

Srpska napredna stranka poručila je da je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić jedini koji želi da bude na vlasti po svaku ceni, te da i dalje vlada Vojvodinom iako nema ni šest odsto podrške građana.

"Pajtić, koji pominje nekakve sluge i gospodare, jedini je koji želi da bude na vlasti po svaku cenu, i jedini koji je 16 godina na vlasti, i danas vlada Vojvodinom, a nema ni šest odsto podrške građana. On je taj gospodar, koga pominje, čiji su mediji apsolutni poslušnici, i jedini je o kome ne sme ništa loše da se govori", navode naprednjaci u saopštenju.

Što se tiče SNS, kako ističu naprednjaci, oni su voljom građana na izborima došli na vlast, i voljom građana na izborima će, podvlače, otići sa vlasti, prenosi Tanjug.

"Za razliku od Pajtića, vlast ne gledamo kao sredstvo za pljačkanje naroda, i krađu, čak i socijalne pomoći, već vršenje vlasti vidimo kao šansu da od Srbije stvorimo normalnu i modernu državu. Ali, to već Pajtić ne razume, i nikada neće razumeti, jer je on personifikacija otimačine, pljačke i bahatog vladanja bez ikakve podrške naroda", ističe SNS.

Ranije danas SNS je saopštila da je Pajtić dokazao da jedino čime se bavi je kako da ostane u fotelji "vojvođanskog režima", kako bi mogao i dalje "da pljačka".

"Jedino čime se (Pajtić) bavi je kako da ostane u fotelji šefa vojvođanskog režima, 16-u godinu zaredom, kako bi mogao nastaviti dalje da pljačka", saopštila je Služba SNS za informisanje.

Naprednjaci navode da Pajtić može da "ponudi" građanima nastavljanje pljačke, poput Heterlenda iz Novog Bečeja, i otimanja milion i dvesta hiljada evra od dece sa posebnim potrebama.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи