Pokret socijalista: Perfidni pokušaji destabilizacije Vlade

Srbija ne pamti perfidnije pokušaje da se destabilizuje Vlada Srbije, saopštio je Pokret socijalista poručivši da ta stranka podržava i sprovodi politiku premijera Aleksandra Vučića, kao i mere štednje, jer su u funkciji ozdravljenja srpske ekonomije.

U saopštenju Pokreta socijalista navode se primeri pritisaka na premijera poput policijskog montiranog incidenta koji se odnosio na njegovog sina, "ombudsmanovo uverenje da Žandarmerija treba da oprosti premijerovom bratu što ga je tukla", a pomenuti su i dronovi sa zastavom takozvane velike Albanije, prenosi Tanjug.

U saopštenju koje je potpisao direktor Pokreta socijalista Bratislav Jugović se navodi da svi ti perfidni pritisci na premijera imaju za cilj da se destabilizuje Vlada i da ih Srbija ne pamti.

Kako je navedeno, ne postoji niko na političkoj sceni ko bi mogao u vrtlogu snažnih vetrova međunarodne politike da vodi umornu Srbiju, da je neprestano pokreće napred.

"Niko na političkoj sceni Srbije nema kapacitet da u ovim teškim vremenima vodi Srbiju kao što to ima Aleksandar Vučić. Vlada bez Vučića je slaba Vlada Srbije. Upravo zbog toga je Vučić neprestano meta napada. Podrška Vučiću je podrška vojniku, medicinskoj sestri, lekaru, inžinjeru - to je podrška svakom od nas", kažu u Pokretu socijalista.

"Mere štednje u Srbiji su podnošljive, dok su u Grčkoj stravično nepodnošljive. Da je Grčka štedela na vreme ne bi bila u poziciji u kojoj je danas", navedeno je u saopštenju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво