Milićević: Miting podrške Vučiću pitanje za SNS

Zamenik šefa posalaničkog kluba SPS-a Đorđe Milićević rekao je da je pitanje organizacije mitinga podrške premijeru Aleksandru Vučiću pitanje za Srpsku naprednu stranku, a da socijalisti pružaju punu podršku onome što radi vlada.

"Pružamo punu podršku u realizaciji onoga što jesu zacrtani ciljevi vlade. Želimo da snosimo odgovornost i delimo vrednosti iz ekspozea Vučića i verujemo da, radeći na realizaciji tih ciljeva vlade, radimo u najboljem interesu Srbije", rekao je Milićević novinarima u parlamentu, prenosi Tanjug.

Ponovio je da je pitanje organizovanja mitinga podrške političko pitanje za SNS.

Kada je reč o optužbama na račun načelnika Generalštaba Ljubiše Dikovića, Milićević je rekao da socijalisti to vide kao nastavak negativne kapmanje protiv insitucije koja ima ogromno poverenje građana kako bi se postigla nestabilnost u državi, ali da se to neće dogoditi.

"Srbija je normalna, pravna, uređena država u kojoj funkconišu institucije i ubeđeni smo da neće doći do nestabilnosti i da sve ovo što se čini poslednjih dana neće narušiti ni političku ni ekonomsku stabilnost zemlje i neće sprečiti dalji napredak Srbije", rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

On je istakao da je politička stabilnost preduslov daljeg napretka, a da su vojska, policija i bebzednosne službe jedan od najvažnijih segmenata i da je pokušaj destabilizaicije njihovog ugleda štetan po državne interese.

Milićević je istakao da SPS pruža podršku Vojsci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво