PS: Zahtev za Vučevićevu ostavku vrhunac licemerja

Novosadski odbor Pokreta socijalista ocenio je zahtev Demokratske stranke da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podnese ostavku kao vrhunac licemerja i poručio da Vučeviću daje punu podršku.

PS smatra da je saopštenje u kom se traži smena Vučevića vrhunac licemerja, jer je "upravo DS tokom svoje vladavine, najviše doprinela brojnim problemima koji muče građane Novog Sada", prenosi Tanjug.

"Koliko licemeran treba biti pa u ime Bojana Pajtića optužiti Miloša Vučevića za nerad, stranačko zapošljavanje, zloupotrebu budžetskih sredstava, obračun sa političkim neistomišljenicima", upitali su iz te partije.

Saopštenje novosadskih demokrata govori o dnu na kom se ta partija nalazi kada napada čoveka koji je za dve i po godine mandata za svoj grad "uradio više nego što bi demokrate bile sposobne da urade za dve i po decenije", poručuju iz Pokreta socijalista.

Novosadski odbor Demokratske stranke zatražio je ostavku gradonačelnika Miloša Vučevića zbog, kako navode, nestručnosti i ne rešavanja nagomilanih problema Novosađana, kritikujući ga da je " jedino sposoban za svakodnevne obračune sa političkim neistomišljenicima".

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu odgovorio je demokratama da rukovodstvo DS "nikako nije merodavno da sudi o tome ko je sposoban da rukovodi gradom, a ko ne, pozivajući ih da ukažu na greške koje su njihovi ''kadrovi" pravili, kako bi što pre bili rešeni."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво