SNS i JS: Nova vlast u Irigu formirana zakonito

Srpska napredna stranka saopštila je, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da je formirala novu većinu u opštini Irig "na potpuno zakonit i legitiman način i to voljom odbornika Skupštine opštine". JS: Organizovana akcija obmanjivanja javnosti.

U saopštenju Saveta za AP Vojvodinu SNS se navodi da je time u potpunosti odbačena politika Demokratske stranke, koja je kako navode, od opštine Irig napravila zaostalu i nerazvijenu sredinu bez perspektive za razvoj i napredovanje, prenosi Tanjug.

SNS ocenjuje "sramnim i primitivnim pominjanje Andreja Vučića od strane Miroslava Vasina predstavnika DS, i to tumači kao nastavak hajke na predsednika Vlade Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

"Da li SNS treba da liči na DS i da počne da javno pominje članove porodice Bojana Pajtića koji obavljaju javne funkcije? Šta bi u tom slučaju rekli takozvani analitičari i samozvani zaštitnici građanskih prava?", pitaju naprednjaci.

Istovremeno, pokrajinski odbor Jedinstvene Srbije oštro je osudio izjavu fukcionera DS-a, napominjujući da se radi o organizovanoj akciji obmanjivanja javnosti.

JS u saopštenju navodi da se Vasin poziva na, kako kažu, izmišljotine u medijima, a koje se odnose na navodne razgovore odbornika JS iz Iriga Miroslava Ivanovića i funkcionera SNS Damira Zobenice oko promene vlasti u toj sremskoj opštini.

"Da se radi o izmišljotinama i lažima Bojana Pajtića i Demokratske stranke mogu da potvrde i Miroslav Ivanović i Damir Zobenica, koji su spremni da se podvrgnu i poligrafskom ispitivanju, jer nikakve razgovore oko vlasti u Irigu nisu vodili", navodi se u saopštenju Informativne službe Pokrajinskog odbora JS.

Sumnjamo, dodaje se, da se radi i o organizovanoj akciji obmanjivanja javnosti, jer Ivanović, kako tvrde, nije čak ni dao izjavu za medije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво