Читај ми!

Mihajlovićeva: Nećemo odustati od "Trepče"

Srbija neće odustati od "Trepče", poručila potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović. Ističe da razgovore o imovini na Kosovu i Metohiji treba početi što pre.

Ministarka Zorana Mihajlović je, tokom obilaska radova na izgradnji Koridora 10 u Dimitrovgradu, rekla Tanjugu da je Vlada Srbije pokazala da naša zemlja poštuje dogovore.

"Srbija svakako neće odustati od 'Trepče' i srpska Vlada je pokazala svojom politikom, naročito u prethodnih godinu dana, da smo mi zaista faktor stabilnosti u celom regionu i u smislu toga da postujemo naše dogovore", rekla je ministarka Mihajlović.

Istakla je da Srbija poštuje sve što se dogovara u Briselu.

"Zaista očekujemo da se to poštuje i na svakoj drugoj strani. Pred nama jesu razgovori i mi i dalje smatramo da razgovori o imovini treba da se dese što pre", navela je Mihajlović.

Kako je rekla, Srbija je to tražila i ranije baš zato da bi jednom napravili jasnu sliku šta sve postoji na Kosovu i Metohiji u šta je Srbija ulagala, kao i šta će se nakon tih razgovora desiti sa tom imovinom.

"A mi od Trepče odustati nećemo", ponovila je potpredsednica Vlade.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво