ZZS osuđuje izjavu Mirovića

Zajedno za Srbiju osuđuje naprimerenu izjavu Igora Mirovića, potpredsednika SNS, kojom je uvredio predsednika DS-a Bojana Pajtića, u vezi dešavanja oko privođenja potpredsednika pokrajinskog parlamenta Milivoja Vrebalova.

U saopštenju ZZS "ponovo upozorava da ovakva tabloidizacija i vulgarizacija političkog života guši ozbiljnu debatu o najvažnijim životnim pitanjima građana i smanjuje mogućnost za rešavanje tih pitanja", prenosi Fonet.

Trošenje ogromne energije na "prekonponovanje vlasti", umesto na davanje konkretnih predloga o tome šta bi parlamentarna većina trebalo da radi, predstavlja nerazumno političko postupanje, smatra ZZS.

U saopštenju ZZS zahteva da najuticajniji učesnici u političkom životu vode računa o svojoj ogromnoj odgovornosti i preduzmu mere da spreče ovakvo arčenje, ionako nevelike, nacionalne energije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво