Mirović: Pajtićeve laži Vojvodinu vode u sunovrat

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je da "laži Bojana Pajtića Vojvodinu vode u sunovrat".

Mirović je odgovarajući na optužbe DS da je Vrebalovu, koji je priveden na informativni razgovor, nudio da napusti poslanički klub DS u zamenu za novac i različite povlastice, rekao Tanjugu da Vrebalovu nikada nikada ništa nije nudio osim što je "upozoravao da milionske pronevere i afere u organizaciji Bojana Pajtića moraju prestati".

"Iako sam u prvi mah mislio da se ne obazirem na bolesne laži psihopate i umobolnika Bojana Pajtića, koji me bez ikakvih dokaza, u saopštenju političke stranke koju vodi, lažno optužuje i kleveće, jasno je da sam morao reagovati i reagujem upravo zbog toga da svuda i na svakom mestu pokažem razmere laži, ludila i izopačenosti kojom je Pajtić opsednut", rekao je Mirović.

"Sunovratu Vojvodine u koju je vodi kriminalac Bojan Pajtić moramo se suprostaviti svim političkim sredstvima jer ukoliko to ne učinimo zločinačka organizacija koju Pajtić predvodi do kraja će uništiti Vojvodinu i pretvoriće je u kaljugu za večno iživljavanje, otimačine i pronevere", naveo je Mirović.

On je na kraju pozvao Demokratsku stranku da, kako je rekao, "povrati dostojanstvo i čast i da prestane da obmanjuje javnost".

Pajtić najavio da će tužiti Mirovića

Predsednik DS-a i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da će tužiti potpredsednika SNS-a Igora Mirovića zbog teških uvreda koje je izgovorio na njegov račun.

Pajtić je agenciji Beta rekao da ne želi da komentariše Mirovićevu izjavu i dodao da će ga tužiti za uvredu i klevetu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара