DS: Mirović nudio novac Vrebalovu

Demokratska stranka saopštila je da je priveden potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i funkcioner DS-a Milivoj Vrebalov i optužila potpredsednika SNS-a Igora Mirovića da je Vrebalovu nudio da napusti poslanički klub DS-a u zamenu za novac i različite povlastice.

Demokrate navode da je večeras privedeni Vrebalov samo jedan od pokrajinskih poslanika te stranke koje je potpredsednik SNS-a Igor Mirović kontaktirao, prenosi Tanjug.

U saopštenju se navodi da je Mirović nudio poslanicima DS-a novac i različite povlastice u zamenu za to da napuste poslanički klub DS-a. Kako navode, upozoravao ih je i na to da može da utiče na provosudne organe.

"Dok su neki poslanici koji su prešli u poslanički klub Srpske napredne stranke odmah osetili posledice toga kroz razne privilegije i povlastice koje su dobili, večeras smo saznali šta se dešava onim poslanicima koji takve ponude naprednjaka odbiju", naveo je DS.

"Privođenje Milivoja Vrebalova i bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Momičila Milovića, ubrzo nakon što je šef poslaničke grupe DS-a u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković dva puta priveden u godinu dana, uverava nas da se radi o nastavku pritisaka na pokrajinsku skupštinu", kaže se u saopštenju.

"Očigledno je da širom Srbije oprobane metode potkupljivanja, ucenjivanja, zastrašivanja i pretnji nisu dovoljne da se sa 24 mandata napravi većina bez onih koji su na izborima osvojili 59", navodi DS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво