LSV traži informacije o ceni koncerta Cece Ražnatović

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je zvaničan zahtev gradskoj vlasti u Novom Sadu da odgovori koliko je koštao koncert folk pevačice Svetlane Ražnatović koji je sinoć održan na glavnom trgu.

LSV u zahtevu upućenom gradskim vlastima pita i ko su donatori koji su platili koncert, koliki porez će pevačica platiti, kao i da li se s tim donatorima razgovaralo da se na isti način finansiraju problemi grada, prenosi Beta.

Traži se i odgovor na pitanje "zašto program na trgu nije organizovan uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i na taj način obezbeđen dobar provod, a sugrađanima nastup pred svojom publikom".

"Budući da se u čitavoj zemlji štedi na penzionerima i prosvetnim radnicima, kao i da se u medijima spekulisalo da će nastup koštati 50 hiljada evra, pristojnost nalaže gradskoj vlasti da javnosti konačno odgovori na pitanja koja smo joj dva puta postavili", poručili su iz LSV.

Pitanja su gradskoj vlasti upućena u skladu sa Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

Svetlana Ražnatović je nastupila u Novom Sadu sinoć na proslavi Nove godine po Julijanskom kalendaru, a gradska vlast je pre nastupa poručila da njen nastup neće biti plaćen iz gradskog budžeta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво