Selaković: Vlast treba da rešava probleme građana

Građani Lučana treba da izaberu vlast po svojoj meri, koja će moći da rešava njihove probleme, poručio je u Guči potpredsednik SNS-a Nikola Selaković, uoči lokalnih izbora u toj opštini, zakazanih za 28. decembar.

Nikola Selaković je rekao da je neophodno je građanima obezbediti uslove u smislu infrastrukture, smanjenja stope nezaposlenosti, što bi, između ostalog, doprinelo da mladi ne odlaze iz Lučana, prenosi Tanjug.

"SNS je spremna da žrtvuje sebe i vreme za ovdašnje žitelje, jer je domaćinska vlast preduslov svih preduslova za stvaranje boljeg ambijenta za život", naveo je Selaković.

On je izrazio spremnost da pomogne u svim segmentima, jer, kako je rekao, ova vlada se bavi teškim stvarima i problemima.

"Dugi niz godina prethodne vlasti novac se rasipao na prolazne stvari, nije se ulagalo u projekte koji bi poboljšali život građana tako da se sav teret svalio na premijera Vučića, koji je prvi put iskreno stao pred građane rekavši da mora da se štedi, što pre njega niko nije učinio", ocenio je Selaković i dodao da su pređašnje vlasti zaduživale zemlju kreditima kako bi finansirali plate i penzije.

Selaković koji je i ministar pravde, najavio je otvaranje sudske kancelarije u Guči gde će jednom sedmično dolaziti sudija kako ovdašnji žitelji ne bi morali da idu u Ivanjicu, već će u toj službi završavati svoj posao, a Ministarstvo pravde će stvoriti tehničke uslove za to .

"Strateški interes svih nas je oživljavanje ovog kraja koji nije poznat samo po Saboru, a pored Guče, tu su brojna sela čijim žiteljima se mora obezbediti putna infrastruktura kako bi poljoprivredni proizvođači lakše plasirali svoje proizvode", zaključio je Selaković.

Prema rečima načelnika mesnog odbora i prvog na listi naprednjaka za predstojeće izbore Slobodana Jolovića, SNS u Lučanima broji 2580 članova što je 14,5 odsto biračkog tela.

"Očekujemo odličan izborni rezultat, koji će, po mojoj proceni biti istorijski, a nakon formiranja lokalne vlasti učinićemo sve da stvorimo uslove za bolji život građana, smanjimo nezaposlenost i oživimo poljoprivredu", rekao je Jolović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво