DSS: Besmisleno razgovarati sa Tadićem

Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić rekla je da joj se čini besmislenim razgovor sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem jer je on odgovoran za "ekonomsku propast i političko poniženje" Srbije.

Boris Tadić je juče u emisiji "Oko", povodom stanja u opoziciji, kazao da sa predsednicom DSS uvek može da razgovara, iako ne zne da li je njena orijentacija da bude vođa krajnje desnog sektora.

"Mogu da razgovaram sa svima, ali mi se čini da je besmisleno razgovarati o saradnji sa čovekom koji je u svoje vreme (kao predsednik Republike) Srbiju odveo na put ekonomske propasti i političkog poniženja, ugušio slobodu medija i uništio svaki otpor pogubnoj politici koja i danas caruje", navela je Sanda Rašković Ivić.

Prema njenim rečima, Tadić je sada "opet u naletu" i spreman da se "reciklira u rekonstruisanoj Vučićevoj Vladi".

Predsednica DSS je Tadiću zamerila i to što je njenu stranku svrstao u krajnje desni sektor.

"Previđa pritom da su upravo njegovi domaći i inostrani partneri učestvovali u obučavanju 'Desnog sektora', koji je odgovoran za mnogobrojne zločine nad ruskim stanovništvom u Ukrajini", navela je Sanda Rašković Ivić.

Tadić je juče rekao da ostavlja otvorenom mogućnost da od januara bude u novoj, rekonstruisanoj Vladi Srbije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара