SNS: Istražni organi rade svoj posao

Gradski odbor SNS-a u Novi Sadu poručio je da političke stranke nisu ni pozvane ni kvalifikovane da se bave temama ko treba, a ko ne treba da bude uhapšen u Srbiji. To je posao istražnih organa, koji veoma dobro i profesionalno rade svoj posao, poručuje SNS.

Novosadski naprednjaci reagovali su povodom rata saopštenjima DS-a i SPO-a u kojima dokazuju nevinost, odnosno krivicu, nedavno uhapšenog šefa poslaničkog kluba demokrata u Skupštini Vojvodine Borislava Novakovića.

Na saopštenje demokrata reagovao je i SPO, koji je saopštio da ne čude laži i izmišljotine koje su demokrate navele u pismu premijeru Aleksandru Vučiću povodom privođenja Novakovića.

SPO navodi da demokrate, upirući prst u druge, pokušavaju sebe da operu i sačuvaju od odgovornosti.

"Čelnici DS-a, koji su se našli u pritvoru, nikako neće moći da objasne istražnim organima kako to da je u vreme njihovog mandata, dok su vodili Zavod za izgradnju grada, iako nisu ispunjeni uslovi iz ugovora, preduzeću 'Borovica transport' uplaćeno neverovatnih 607 miliona dinara avansa", ističe se u saopštenju Gradskog odbora SPO-a u Novom Sadu.

Od uplaćenog iznosa, "Borovica transport" je izvršio radove samo u vrednosti od 145 miliona dinara u vreme dok je ZIG-om upravljao DS.

SPO ističe da mesto na kom je završilo 463 miliona dinara i u čijim džepovima, najbolje zna onaj što je uhapšen, a koga DS brani.

Na sva "proizvoljna nagađanja DS-a", novosadski naprednjaci pitaju "zaboravne" funkcionere DS-a, stranke koja je u proteklom vremenu vladala Novim Sadom i Srbijom više od decenije, u čijem mandatu je Vladimir Jelić bio direktor Zavoda za izgradnju grada i za vreme čijeg mandata nije puštena sporna bankarska garancija.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи