Читај ми!

Raspušten Gradski odbor SPS-a u Leskovcu

U Leskovcu raspušten Gradski odbor Socijalističke partije Srbije, sa Živojinom Stefanovićem na čelu. Uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem.

Živojin Stefanovć, koji je i predsednik Skupštine grada, 17 godina je bio na čelu SPS-a u Leskovcu.

Đurović je, u izjavi agenciji Beta, rekao da je rukovodstvo leskovačkih socijalista smenjeno na predlog predsednika SPS-a Ivice Dačića.

"Privremeni organ je u obavezi da za dva meseca izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora SPS-a, a do 5. decembra i delegate za stranački kongres, i da predloži kandidate za najviše funkcije", rekao je Đurović.

Ovakva odluka vrha SPS-a je doneta iako se 90 odsto mesnih odbora stranke izjasnilo da Živojin Stefanović bude ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora.

Đurović je istakao da se ništa neće menjati u politici stranke u Leskovcu, koja je deo vladajuće koalicije.

"Živojin Stefanović će i dalje biti predsednik Skupštine grada, ukoliko ne ode u neku drugu stranku", rekao je novi šef SPS-a u Leskovcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи