Читај ми!

Pajtić i Solorano o saradnji Vojvodine i UN

Predstavnici pokrajinske vlade razgovarali u Novom Sadu sa stalnom koordinatorkom Ujedinjenih nacija u Srbiji Irenom Vojačkovom Soloran o razvoju turizma i preduzetništva, uz zaštitu životne sredine.

Na sastanku s predsednikom Pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem i sekretarima Miroslavom Vasinom i Slobodanom Puzovićem, Soloran je rekla da Program UN za razvoj (UNDP) ima za cilj da posebno pomogne eko-turizam u zaštićenim zonama Srbije, prenosi Tanjug.

Na sastanku je predloženo da pokrajinska administracija i lokalne samouprave zajedno sa UN razviju projekat održivog turizma u Nacionalnom parku Fruška gora, koji će pomoći ukupan razvoj tog područja.

Drugi aspekti saradnje sa UNDP su podrška ženskom preduzetništvu i "brendiranje" domaćih proizvoda.

Kako je saopšteno, posebna pažnja na sastanku je posvećena dugoročnom jačanju profesionalnih kompetencija Roma, smanjenju siromaštva i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво