Читај ми!

DS: Verbić pokazuje aroganciju i nadmenost

Poslanica DS-a Aleksandra Jerkov kaže da ministar prosvete Srđan Verbić pokazuje aroganciju i nadmenost, očekujući da se štrajk prosvetnih radnika prekine odmah, a da pritom nije ispunio ništa od zahteva radnika.

Aleksandra Jerkov je u izjavi dostavljenoj medijima navela da su zahtev za platnim razredima prosvetari izneli pre nekoliko meseci, ali da ministar nije učinio ništa da do usvajanja tih mera spreči da plate nastavnika i profesora budu smanjene na 37.000 dinara, prenosi Beta.

Jerkov smatra da bi predlozi za formiranje radne grupe koja će se time baviti "bili smešni da nisu tragični".

"Ministar nastavlja najsvetlije tradicije svojih osionih kolega iz Vlade zahtevom da o platama prosvetara razgovara i sa drugima jer sindikati u kojima je više od 75 odsto prosvetnih radnika, valjda, nisu dovoljno reprezentativni za ministra", navela je Jerkov.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво