Vučević očekuje izvinjenje od Treće Srbije

Član Predsedništva SNS i predsednik novosadskog odbora Miloš Vučević rekao je da u SNS-u očekuju izvinjenje i objašnjenje od Treće Srbije zbog izjave koju je dao potpredsednik te stranke Miroje Jovanović.

Jovanović je, juče lokalnim medijima u Novom Sadu povodom prelaska jednog odbornka u u redove SNS-a u Skupštini Sremskih Karlovaca, rekao da je tome doprineo potpredsednik naprednjaka Igor Mirović koga je optužio da "umesto da radi na rušenju Pajtićevog režima, vrbuje članstvo Treće Srbije".

Vučević je ocenio da je ta izjava neistinita i nekorektna, ali i neočekivana za SNS, jer je Treća Srbija sa tom strankom u koaliciji u Gradu Novom Sadu.

"Očekujemo izvinjenje i objašnjenje od Treće Srbije i poručujemo svima kojima se ne sviđa saradnja sa SNS-om da mogu slobodno da napuste koaliciju", rekao je Vučević.

Na novinarsko pitanje da li će Jovanovićeva izjava ugroziti funkcionisanje vladajuće koalciije u Novom Sadu, Vučević je rekao da je to pitanje za Treću Srbiju.

"Ukoliko ne ponude objašnjenje i u najmanju ruku se ne izvine, onda ćemo mi preduzeti korake", naveo je Vučević i dodao da su se prevarili svi koji su očekivali da SNS ne reaguje na napade na nju i njenog potpredsednika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи