Читај ми!

Jovičić: Rijaliti u vojvođanskom parlamentu

Zamenik predsednika Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić kaže da u vojvođanskom parlamentu postoji "rijaliti program", u kome lider DS-a Bojan Pajtić, sa samo šest odsto podrške čini sve, "kako bi sačuvao fotelju i privilegije".

Aleksandar Jovičić je prokomentarisao kao reakciju na intervju Bojana Pajtića za sarajevsku Slobodnu Bosnu, u kom je rekao da Srbija 800 dana od formiranja vlade čeka reforme, ali je umesto njih dobila "rijaliti 24 sata Vučić", prenosi Tanjug.

Jovičić je naveo i da je demokratama stalo da se po regionu pronosi loš glas o Srbiji, dok vlada, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, čini sve da unapredi regionalnu saradnju i učvrsti dobre odnose sa komšijama.

Jovičić je ocenio i da je lider SRS-a Vojislav Šešelj, Pajtićev koalicioni partner i saradnik, sa kojim lider DS-a planira da od Srbije pravi cirkus "i vrati zemlju u žabokrečinu u kojoj se gušila".

SNS-u je veoma drago, kako se navodi, što je šef vojvođanskog režima Bojan Pajtić, uspeo da barem sa nekim nađe zajednički jezik i konačno pronađe prihvatljivog koalicionog partnera - Vojislava Šešelja.

Ipak, navode naprednjaci, kao građani Srbije, žalimo što bilo ko, pa čak i Pajtić, na najprimitivniji način vređa one koji su narodnom voljom na čelu Srbije, i to, ni manje ni više, nego u glasilima druge države.

Međutim, smatra Jovičić, tako nešto se od Pajtića i DS-a i očekuje, s obzirom na to da demokrate "kao i uvek do sada, rade jedino u svoju korist, a na šetetu svoje države i naroda".

Prema njegovim rečima, Srbija čeka reforme od 2000. godine, ali je, umesto njih, od DS-a dobila pljačku Razvojne banke Vojvodine, Razvojnog fonda, pokrajinskih robnih rezervi, uništavanje državnih firmi i rekordnu nezaposlenost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи