SNS: Pokrajinska vlada je nelegalna

Srpska napredna stranka ocenila je da je rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena na nelegalan način.

Rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena je na najsramniji mogući način u političkoj istoriji Vojvodine i ukazuje da se ceo proces izbora članova vlade ne može smatrati legalnim, piše u saopštenju SNS.

Ta stranka je ocenila da je "posebno interesantan" zajednički politički imenitelj koji je spojio Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Vojislava Šešelja i Bogoljuba Karića, koji se "nesumnjivo ogleda u materijalnom interesu sa jedne strane, i potcenjivanju i poniženju građana Vojvodine koji su na izborima ogromnom većinom odbacili njihovu politiku", prenosi SNS.

"SNS će nastaviti političku borbu za potpuni probražaj Vojvodine pre svega na ekonomskom polju što podrazumeva odlazak sa vlasti onih koji su najodgovorniji za slom i bankrot svih resursa i fondova sa kojima je Vojvodina raspolagala", piše u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво