Читај ми!

SNS: Pajtić "ukrao" poslanika za većinu

Srpska napredna stranka saopštila je da žali predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića koji je, kako navode, morao da "ukrade" jednog poslanika stranke Bogoljuba Karića, uz čiju podršku pokušava da ostvari većinu u Skupštini Vojvodine.

U saopštenju SNS-a navodi se da je "šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić, po ko zna koji put, pokušao je da se lopovlukom zadrži u fotelji", prenosi Tanjug.

Naprednjaci su upitali Pajtića "da li je to ista ona poslanica Bogoljuba Karića o kojoj je građanima govorio sve najgore u izbornoj kampanji, a sada je mnogo voli kada mu nedostaje većina i kada mu je neophodna bilo čija podrška da ostane u fotelji šefa vojvođanskog režima", navodi se u saopštenju.

SNS dodaje da se demokrate sa "jedva" šest odsto podrške koju su dobili na poslednjim izborima "bez ikakve sramote upinju" da ostanu na vlasti u Vojvodini, iako su im građani jasno rekli da ih ne žele.

Kasnije danas SNS je saopštio da DS nema nikakvu politiku, osim politike "sačuvanja privilegija, i to po svaku cenu".

"SNS poručuje da su spasioci fotelje Bojana Pajtića, ni manje - ni više, radikal, Stojan Tintor, i Karićeva poslanica, Vera Ugrčić Ilić, i da je sada i više nego potpuno jasno da DS nema nikakvu politiku, osim politike sačuvanja privilegija, i to po svaku cenu", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи