Читај ми!

SDS ostaje opozicija, isključen Pavlov

Socijaldemokratska stranka isključila je iz članstva Vladimira Pavlova jer je mimo odluka stranačkih organa odlučio da učestvuje u rekonstruisanoj Vladi Vojvodine i istakla da i na republičkom i na pokrajinskom nivou ostaje u opoziciji.

Poštujući našu principijelnu stranačku politiku, SDS je jedina stranka koja je odbila ulazak i u republičku i u pokrajinsku vladu, saopštila je stranka.

"Smatramo da ulazak u vlast radi vlasti ne donosi nikakvu korist građanima i ne rešava probleme sa kojima se oni svakodnevno suočavaju", navodi SDS.

Ta stranka je ocenila da su Srbiji potebne suštinske političke promene jer se problemi ne rešavaju već samo produbljuju i na nivou republike i na nivou pokrajine.

"Dok god ne vidimo postojanje političke volje za tim promenama, SDS će ostati jedina stranka koja je opozicija i na republičkom i na pokrajinskom nivou", piše u saopštenju SDS-a, čiji je predsednik Boris Tadić.

SDS je Pavlovu poručio da je očigledno njegova lična ambicija bila ispred ne samo stranačke politike već i interesa građana.

"Zarad preuzimanja Sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj Pavlov je spreman da uđe u vladu koja je opterećena rezultatima neodgovorne politike i nerazjašnjenim okolnostima vezanim za finansijske malverzacije u Razvojnoj banci Vojvodine i Fondu za kapitalna ulaganja", poručio je SDS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи