Читај ми!

Stefanović: Moralno da Živković podnese ostavku

Ministar Nebojša Stefanović poručio je da bi bilo moralno da poslanik Nove stranke Zoran Živković podnese ostavku, nakon "izgubljene opklade" sa premijerom.

Pored poslanika Srpske napredne stranke, i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je Zoranu Živkoviću da treba da podnese ostavku zbog izgubljene opklade sa premijerom Aleksandrom Vučićem, prenosi Tanjug.

Stefanović, koji je i potpredsednik SNS-a, rekao je da ne očekuje da Živković podnese ostavku, iako bi to "bilo moralno".

"Ja lično ne očekujem da će on (Živković) podneti ostavku zato što ne verujem u čvrstinu njegovog morala, niti karakternih osobina koje bi to proizvele, ali moralno bi bilo da se to uradi", rekao je Stefanović novinarima.

Dodao je da bi Živković trebalo da podnese ostavku na svoj poslanički mandat jer se koristio "lažnim podacima".

"Nadam se da će biti čovek od reči pošto je nedvosmisleno utvrđeno da se ne radi ni o kakvoj firmi koja je vlasništvo brata predsednika Vlade. Ja prosto ne znam dokle će se nastaviti ovo, ovo su već udarci ispod pojasa, pominjanje članova porodice sa potpunom svešću da se radi o falsifikovanim i lažnim podacima", rekao je Stefanović.

Stefanović kaže da mu, ipak, to više zvuči kao pokušaj Živkovića da se "izmigolji iz opklade koju je postigao".

"Pošto je ušao u to i prihvatio da on ili predsednik vlade podnese ostavku, tada kada je video da su to laži, sada pokušava da to prebaci na drugi kolosek", rekao je Stefanović.

Prethodno je Živković rekao da je uveren da je Vučić taj koji treba da podnese ostavku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи