Читај ми!

Rašković Ivić: DSS ostaje evroskeptičan

Novoizabrana predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić poručila je da ta stranka neće menjati svoj program, da će tek razgovarati sa bivšim liderom Vojislavom Koštunicom, kao i da ostaje opozicija aktuelnoj vlasti.

Sanda Rašković Ivić je, na prvoj konferenciji za medije, ponovila da DSS ostaje evroskeptična, anti-NATO, konzervativna stranka desnog centra koja se rukovodi idejom političke i vojne neutralnosti, istakavši da želi da promeni način komunikacije kako sa sopstvenim članstvom i simpatizerima, ali i ostalim građanima Srbije, prenosi Tanjug.

"Želim da promenim taktiku. Ja sam aktivna osoba, lekar po zanimanju i navikla sam da opštim s ljudima. Želim da radim veoma mnogo na terenu, da proputujem Srbijom, da obiđem sve opštinske odbore, da razgovaram sa što više ljudi, da ih saslušam i da velike, državne teme, od kojih DSS ne odustaje... povežem sa problemima malih, običnih ljudi", rekla je ona.

Predsednica DSS-a, predstavljajući kandidate za potpredsednike stranke – Milicu Radović iz Beograda, Milenka Jovanova iz Kikinde, Milana Lapčevića iz Niša, Miroslava Petkovića iz Čačka, Borka Ilića iz Novog Sada, Slavišu Ristića iz Zubinog Potoka i Predraga Džajevića iz Kragujevca – najavila je razgovor sa dojučerašnjim protivnicima u stranci.

"Razgovaraću i sa Milošem Aligrudićem i članovima njegovog tima, pošto bih želela da nekoliko tih ljudi, do kojih zaista držim, budu članovi najviših organa stranke, a mnogi od njih će sigurno imati svoje mesto i u Stručnom savetu stranke", rekla je Rašković Ivić.

Za mesto predsednika Stručnog saveta DSS-a, Rašković Ivić je predložila Aleksandra Popovića, Političkog saveta – Dušana Prorokovića, a Izvršnog odbora – Andreju Mladenovića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво