Читај ми!

Vesić: Beograd i Čikago bratski gradovi

Beograd i Čikago su bratski gradovi i Beograd će intenzivirati saradnju sa tim američkim gradom, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić posle sastanka sa šeficom političkog odeljenja u Ambsasadi Sjedinjenih Američkih Država Šeri Danijels.

Kako je saopštio Beoinfo, Vesić je upoznao predstavnike američke ambasade, Šeri Danijels i njene saradnike Endrua Bartona i Denisa Ibišbegovića, sa programom proslave 70 godina od oslobođenja Beograda.

U razgovoru o saradnji SAD i Grada Beograda Vesić je naveo da je predstojeći odlazak Beogradske filharmonije na turneju u SAD, u okviru koje će posetiti Njujork, Čikago, Klivlend i Vašington, važan događaj za promociju Beograda u toj zemlji.

"Želim da u narednom periodu promovišemo Beograd, našu kulturu i mogućnosti za investicije američkih kompanija", rekao je Vesić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво