Читај ми!

Polemika Jovičića i Ružića

Funkcioner SNS-a Aleksandar Jovičić ponovio je da je funkcioner SPS-a Branko Ružić "služio tajkunima" i naveo da jedva čeka da dođe do sudskog epiloga kako bi građani videli "čime se bavio Ružić, za koje pare i kome je služio". Ružić je prethodno najavio sudski epilog oštrih napada na njega.

Aleksandar Jovičić je rekao da se ne plaši suđenja kojim mu je zapretio Branko Ružić, jer će se u tom procesu "pokazati kojim je tajkunima služio Ružić", prenosi Tanjug.

"Ružić je danas poručio putem medija da će me tužiti i sudski goniti zbog toga što sam rekao da je čovek koji je služio u prošlosti više tajkunima nego građanima Srbije. Stojim iza svake reči da je Ružić služio tajkunima, a što se tiče sudskog epiloga, jedva čekam da do njega dođe, da građani vide čime se bavio Ružić, za koje pare i kome je služio" rekao je Jovičić.

"Sve što sam izgovorio apsolutna je istina, i to je moj lični stav", podvukao je Jovičić.

Poručio je da ga mnogo ne zanima "kakvi su planovi Ivice Dačića i Branka Ružića", ali i ponovio da stoji iza svake reči koju je izgovorio.

Predsednik Izvršnog odbora SPS-a Branko Ružić rekao je, povodom oštrih izjava funkcionera SNS-a Aleksandra Jovičića, o njemu i lideru SPS-a Ivici Dačiću, da je reč o "ličnom stavu mladića iz SNS-a civilizovanog vokabulara".

"Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom što se njega lično tiče", izjavio je Ružić za Fonet.

Ružić i Jovičić razmenili su u prethodna dva dana mnoštvo oštrih stavova.

Premijer Aleksandar Vučić je juče u Tekiji, gde je obišao radove na otklanjanju štete od poplava, na pitanje novinara da prokomentariše iznete stavove Ružića i Jovičića kratko rekao:

"To su lični stavovi Ružića i Jovičića. Ja se bavim poslom i ne volim da se bavim partijskim pitanjima".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи