Читај ми!

SNS: DS nije opcija jer se služi neistinama

Srpska napredna stranka ocenila je da rukovodstvo Demokratske stranke ne predstavlja više nikakvu političku opciju, već skup ljudi koji se služe isključivo neistinama.

Kako se nisu setili u vreme kada su držali sve poluge vlasti u Srbiji da zahtevaju od svog premijera ono što danas pišu u svojim saopštenjima - da hitno stavi na uvid javnosti sve lobističke ugovore sa stranim firmama, pitaju naprednjaci demokrate, prenosi Tanjug.

Demokratska stranka, je, inače, pozvala da se odmah objave svi ugovori koje Vlada Srbije ima sa agencijom "Bel potindžer ", kao i ugovori koje ima sa lobističkim firmama.

SNS je upitao zašto su ćutali kad je njihov premijer sklapao ugovore sa stranim lobističkim kućama, za kakve poslove su građani Srbije plaćali 85 hiljada evra mesečno i šta je bio cilj njihovog angažovanja stranih lobista.

"DS očigledno nije dosta to što su pokrali celu državu, nego nastavljaju da šire neistine i obmanjuju javnost, ovog puta - kako je Aleksandar Vučić iz budžeta Srbije navodno plaćao neke usluge", navode demokrate.

Naprednjaci zaključuju da "DS predstavlja najveću sramotu koja je zadesila Srbiju odvajkada" i da se još jednom pokazalo da "misle da su svi kao oni i da nikada neće prestati da kradu, lažu, lažno optužuju, i razaraju budućnost naše dece".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи