Nikolić u Njujorku od 22. do 26. septembra

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od 22. do 26. septembra u radnoj poseti Njujorku, gde će učestvovati na 69. zasedanju Generalne skupštine UN, učestvovati na Samitu o klimi i imati brojne bilateralne sastanke.

Tomislav Nikolić će u Njujorku imati sastanke sa generalnim sekretarom UN Ban Kimunom, predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, predsednikom Letonije Andrisom Berzinšom, predsednikom Slovačke Andrejom Kiskom, predsednikom Poljske Bronislavom Komorovskim, predsednikom Egipta Abdelom Fatahom al Sisijem, kao i sa šefovima delegacija drugih država, najavljeno je iz Pres službe predsednika Republike.

Nikolić će, u utorak 23. septembra govoriti na Samitu o klimi. Samitom će predsedavati predsednici Francuske i Perua, prenosi Tanjug.

U petak, 26. septembra, Nikolić će učestvovati na 69. zasedanju Generalne skupštine UN.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи