Читај ми!

Pajtić: Izbori u Vojvodini 2016. godine

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić rekao je da će izbori u Vojvodini biti 2016. godine i da neće podneti ostavku na mesto predsednika pokrajinske Vlade.

Bojan Pajtić je, upitan da li će DS odgovoriti na poziv za razgovor kod predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora, rekao da će o tome biti reči narednih dana, prenosi Beta.

Na konferenciji za novinare u sedištu svoje stranke u Beogradu, Pajtić je rekao da je siguran u većinu koju DS ima u Vojvodini.

Povodom tvrdnje Srpske napredne stranke da su Vojvodini ništa ne radi, Pajtić je rekao da se boji da Srbija stoji, i naveo da je, po proceni Fajnenšl tajmsa, Vojvodina najbolji region u Evropi.

Ali, "ako je Aleksandar Vučić bolji stručnjak od ljudi iz Fajnenšl tajmsa, neka bude tako", rekao je Pajtić.

Predstavnici DS-a nisu došli na sastanak u utorak 16. septembra kod predsednika vojvođanskog parlamenta Ištvana Pastora.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво