Читај ми!

Vaščuk u oproštajnoj poseti kod Nikolića

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlazećem ambasadoru Kanade Romanu Vaščuku zahvalio na njegovom doprinosu da se odnosi između te zemlje i Srbije podignu na što viši nivo.

U Srbiji je stvorena pogodna poslovna klima za povećanje obima investicija kanadskih kompanija u srpsku privredu, rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u razgovoru sa odlazećim ambasadorom Kanade Romanom Vaščukom, navodi Pres služba predsednika Srbije, a prenosi Tanjug.

Ambasador Vaščuk kaže da su kanadske firme zainteresovane za ulaganja u Srbiju i da se u vezi sa tim uskoro očekuje formiranje kanadske biznis-komore u Srbiji, za koju su deset velikih kanadskih kompanija već obezbedile budžet.

"Kanadski privrednici su posebno zainteresovani za velike projekte, poput 'Beograda na vodi' i želeli bi da se uključe u njihovu realizaciju", ističe Vaščuk.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво