Читај ми!

DSS: Objaviti sporazume o prelazima

Demokratska stranka Srbije zatražila je od Vlade da objavi sporazume o administrativnim prelazima sa Kosovom. Opravdanu zabrinutost iziazivaju potpuno različite izjave dve strane o tome šta je u Briselu dogovoreno, ocenjuje DSS u svom saopštenju,

Dok Tahiri tvrdi da je u Briselu "potpisan sporazum o izgradnji stalnih objekata na prelazima između Srbije I Kosova" i da će "montažni objekti biti zamenjeni građevinama od čvrstog materijala", dotle Pavićević tvrdi da se radi o manipulaciji, da su samo parafirani planovi za uređenje prelaza, da će prelazi ostati isti kao do sada i da nije dogovorena izgradnja stalnih objekata, navodi DSS, a prenosi Fonet.

Kako ističe DSS, nesumnjiva je dužnost srpske Vlade i jedini način da građani Srbije saznaju šta sve aktuelna vlast čini da ispuni zahteve Evropske unije u vezi tzv. Normalizacije odnosa Srbije i Prištine jeste da se sporazum o uređenju prelaza na Kosovu objavi u celosti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи