Читај ми!

Babić: Partneri su svi koji su okrenuti reformama

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić poručio je da su oni članovi vlade i koalicije koji su okrenuti reformama uvek dobar sagovornik i partner.

Babić je rekao da je Vlada okrenuta ka onome što je obećano građanima u izbornoj kampanji - reformama, izgradnji institucija i investicijama i sve dok su članovi vlade i koalicije okrenuti tom poslu, uvek su dobar sagovornik, prenosi Tanjug.

Na ovaj način, Babić je odgovorio na pitanje o pisanju pojedinih medija, da li će biti rekonstrukcije vlade i da li će SNS zameniti koalicionog partnera - SPS.

Upitan da prokomentariše izjave opozicionih poslanika koji smatraju da vlada nema adekvatan odgovor na probleme jer već treći put menja ministra privrede, Babić je rekao novinarima u parlamentu da je promena kadrova demokratsko pravo, a da je nedemokratski kada stranka sa šest odsto podrške drži vlast u Vojvodini.

Istakao je i da će u narednih šest meseci biti otvoreno na desetine hiljada novih radnih mesta i da je reč o investicijama koje se mere milionima i millijardama evra.

"Mislim da za Srbiju ima šanse zato što stvaramo zakonski i investicioni okvir i ambijent za otvaranje novih radnih mesta. Fluktuacija kadrova, zamena ministara i zamena direktora, mislim da je to demokratsko pravo i način, i mislim da je to normalno u normalnim zemljama", istakao je šef naprednjaka u parlamentu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи