Читај ми!

SNS: Nadležni da kažu ko štiti Pajtića

Srpska napredna stranka pozvala je državne organe da javno kažu ko štiti predsednika Vlade Vojvodine i Demokratske stranke Bojana Pajtića od, kako se navodi, "odgovornosti za sve pljačke, od Razvojne banke Vojvodine, pa do Fonda za razvoj".

"Pozivamo i sve raspoložene građane, među kojima je i 500.000 onih koji su ostali bez posla za vreme njihove vladavine, da slobodno podnesu kolektivnu tužbu protiv lidera DS-a za pretrpljen duševni bol i nesagledivu materijalnu štetu, koji su rezultat vladavine demokrata, kao i za sve otkaze bez pravnog osnova, i za sve zatvorene i uništene firme", navodi se u saopštenju SNS, prenosi Tanjug.

Demokratska stranka najavila je ranije da će njen Pravni tim podneti tužbu protiv autora prethodnog saopštenja naprednjaka u kom se Pajtić "optužuje za pljačku 500 miliona evra".

SNS je izrazila zadovoljstvo što je DS saopštila da ima svoj Pravni tim i poručila da građani Srbije "nemaju razloga da strahuju, jer je prošlo vreme kada su demokrate hapsile, sudile i presuđivale".

"To danas rade isključivo, i samo, nadležni državni organi", navode naprednjaci. 

Ta stranka je saopštila da država Srbija i njeni građani plaćaju milionske penale zbog "štetočinske vladavine DS-a".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво