Читај ми!

Jovičić: GSP je žila kucavica Beograda

Šef odbornika SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Jovičić rekao je, povodom izjave predsednika Gradskog odbora DS-a Balše Božovića, da GSP "Beograd" nije i ne može da bude "lopovski sistem", već je to preduzeće žila kucavica grada.

Aleksandar Jovičić je u saopštenju ocenio da nije krivica nove gradske vlasti što je prethodna vlast zaključivala štetne ugovore, u kojima se, kako je reako, prevashodno vodilo računa "o interesima Vama bliskih firmi, a ne interesima grada", prenosi Tanjug.

"Ugovor sa kumovskom firmom koja uzima 8,5 odsto za određenu uslugu, a ne vrši tu uslugu na odgovarajući način, pri čemu grad vanugovorno plaća toj firmi dodatno i za kontrolore, za mene je i juče i danas i sutra 'lopovski sistem' i to nemam problem da kažem", rekao je Jovičić, inače potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a.

Kako je Jovičić rekao, postoji izlaz, a to su "raskidi ugovora i skupi sudski sporovi, koji Vaše loše ugovore mogu samo da pretvore u katastrofalne po grad".

Balša Božović je ranije danas rekao da je Jovičić lično pozivao da građani ne plaćaju kartu u GSP-u i da je šef naprednjaka u gradskoj skupštini to preduzeće nazivao lopovskim sistemom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи