Читај ми!

Mađarska podržava evropski put Srbije

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović sastala se sa odlazećim ambasadorom Mađarske Oskarom Nikovicem, koji je istakao da zvanična Budimpešta podržava Srbiju na njenom evropskom putu.

Odlazeći ambasador Mađarske Oskar Nikovic je ocenio da je integracija celog regiona u Evropsku uniju u interesu Mađarske, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima, prenosi Tanjug.

Joksimović je ocenila da su u proteklom periodu učinjeni značajni koraci u unapređenju saradnje dve zemlje, te da je u tom smislu i data puna podrška nastavku rada na zajedničkim infrastrukturnim projektima koji su neophodni za privlačenje stranih investicija.

Ministarka je naglasila i značaj otvaranja novih graničnih prelaza i realizovanja drugih bilateralnih projekata sa Mađarskom - privrednih, kulturnih, kao i održavanje i unapređenje dobrih međunacionalnih odnosa.

Ministarka Joksimović zahvalila je ambasadoru Nikovicu na konstruktivnoj saradnji tokom njegovog mandata i naporima koje je ulagao u razvoj i unapređenje bilateralnih odnosa dve države.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи