Читај ми!

SNS traži izvinjenje od LDP-a

Srpska napredna stranka negirala je optužbe Demokratske stranke i Liberalno demokratske stranke da su aktivisti naprednjaka u Majdanpeku, uoči izbora 7. septembra fizički napali pristalice LDP-a.

SNS od LDP-a "zahteva izvinjenje zbog lažnih optužbi", a poručuje demokratama da ih ne iznenađuje još jedan pokušaj jeftinog sakupljanja političkih poena, "koji su zasnovani, kao i do sada, isključivo na izmišljotinama"

"Odgovorno tvrdimo da niko iz redova SNS-a nije nikome pretio, a kamoli se fizički obračunavao sa bilo kojim političkim protivnikom", naveli su u saopštenju naprednjaci.

SNS dodaje i da je "očigledno da, u nedostatku svog programa, DS nema šta da ponudi građanima, osim ovakvih notornih laži i besmislica".

"SNS zahteva izvinjenje od pisca saopštenja LDP-a, u kome lažno optužuju naprednjake, i pozivamo ga da, pre nego što napiše sledeću laž, i pre nego što LDP pokuša ponovo da obmane građane, prvo pitaju svoje aktiviste šta je istina", dodaje SNS.

DS je optužio prethodno SNS da napadom na aktiviste LDP-a u Majdanpeku "nastavlja recept koji je već oprobao i razradio na svim lokalnim izborima koji su održani u prethodne dve godine".

U Majdanpeku će 7. septembra biti održani lokalni izbori na kojima će građani moći da biraju između sedam izbornih lista a LDP tvrdi da su "funkcioneri i članovi SNS predvođeni predsednikom Opštinske izborne komisije fizički napali aktiviste LDP-a koji su u Majdanpeku obavljali predizborne radnje".

Građani Majdanpeka 7. septembra biraju 31 odbornika u lokalnom parlamentu, jer je Vlada Srbije 30. maja raspustila je Skupštinu opštine i obrazovala Privremeni organ za obavljanje neodložnih poslova do konstituisanja novih nakon izbora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи