Читај ми!

Pokret socijalista: Razumljiva nervoza u DS-u

Pokret socijalista odbacio je kritike Demokratske stranke u vezi koncentracione vlade u Vojvodini i ponovo pozvao demokrate da raspišu pokrajinske izbore kako bi građani odlučili kome će ukazati poverenje.

Pokret socijalista, čiji je lider Aleksandar Vulin, smatra i da je predsednik DS-a Bojan Pajtić "nervozan kao da nije bio na tronedeljnom odmoru", prenosi Tanjug.

Reagujući na stav DS-a koji smatra da je PS ranijim saopštenjem da Pajtić hoće apsolutnu vlast u stvari kritikovao premijera Aleksandra Vučića koji, tvrde demokrate, "jedini ima apsolutnu vlast u državi", PS navodi da je Pajtićeva nervoza razumljiva.

PS u saopštenju taj stav obrazlože time što se "Razvojnom bankom i Razvojnim fondom sada bavi policija pa se odgovori na pitanja o krađi i pljački već naziru".

Pokret socijalista, nazivajući Pajtića "fanom kluba Milana Paroškog, preko čije partije je i postao član DS-a" navodi i da je Pajtić " i inače veoma osetljiv, kada se pomenu izbori ili promene".

Ta stranka se u saopštenju zahvalila DS-u "na nuđenju čajne kuhinje u DS", uz napomenu da "nije u redu da nudite ono što nije vaše".

"Neka DS najpre plati dugove koje je napravila za poslovni prostor i dugove za kampanju kojim je ojadila tolike medije, pa kada se razduži i kada po zakonu o restituciji pravim vlasnicima vrati vilu u Krunskoj koju decenijama koristi onda neka nudi sve što preostane, a sumnjamo da će ostati i čajna kuhinja", navodi PS.

Ta stranka, kako se navodi u saopštenju, "poziva DS da raspiše pokrajinske izbore i da tako sačuva apsolutnu vlast".

DS je u prethodnom saopštenju pohavlio "svaki pokušaj Fan kluba Mire Marković da - makar i preko leđa DS-a - kritikuju samovlašće i tajne ugovore srpskog autokrate mekog srca".

"U znak podrške, DS će Pokretu socijalista ustupiti prostorije svoje čajne kuhinje za narednu skupštinu tog kluba. Besplatno", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи