Tadić na Ohridu

Lider Nove demokratske stranke Boris Tadić boravi na Ohridu, na poziv predsednika Makedonije Đorđa Ivanova, saopštila je NDS.

Boris Tadić je na Ohridu održao predavanje u školi za mlade lidere i bio gost na sastanku Saveta za spoljnu politiku predsednika Makedonije, prenosi Tanjug.

Tokom boravka u Makedoniji sastao se sa predsednikom Makedonije, članovima Saveta za spoljnu politiku i političkim predstavnicima Srba u Makedoniji.

Tadić i Ivanov su u letnjoj rezidenciji na Ohridu razmenili mišljenja o izazovima sa kojima se suočavaju Srbija i Makedonija i o najnovijim političkim kretanjima u regionu.

Na poziv predsednika Makedonije, Tadić je održao govor na sastanku Saveta za spoljnu politiku predsednika Makedonije, koji čini desetak vodećih eksperata iz državnih i akademskih institucija.

Govorio je o izazovima Zapadnog Balkana u kontekstu aktuelnih globalnih dešavanja i spoljnopolitičkih implikacija tih izazova na zemlje našeg regiona.

Lider Nove demokratske stranke se takođe sastao i sa političkim predstavnicima Srba u Makedoniji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво