SNS: Pajtić je u pravu, mora da se odmara

Srpska napredna stranka saopštila je da lider Demokratske stranke Bojan Pajtić, "sa univerzitetskom karijerom i sa fantastičnim rezultatima posle dvanaestogodišnje vladavine u Vojvodini", mora da se odmara i da je to "njegova dužnost".

SNS reagujući na današnju Pajtićevu izjavu navodi da Aleksandar Vučić ne treba da se odmara, ali Bojan Pajtić, sa univerzitetskom karijerom i sa fantastičnim rezultatima posle dvanaestogodišnje vladavine u Vojvodini, mora da se odmara, i to je njegova dužnost.

"Srpska napredna stranka potpuno je saglasna sa time", dodaje se u saopštenju.

Pajtić je na današnjoj pres konferenciji u sedištu DS optužio SNS da je plasirala informacije o letovanju predsednika Srbije Tomislava Nikolića i da se kritike na njegov račun o tome gde i za koliko novca letuje koriste za obračun sa predsednikom Nikolićem.

"Informacije o letovanju jednog opozicionog lidera treba da posluže da se postavi pitanje o Nikolićevom letovanju i trošenju državnih resursa. To je obračun Aleksandra Vučića sa Tomislavom Nikolićem", tvrdi Pajtić.

On je rekao da je u Istri letovao sa porodicom na poziv prijatelja, da će to učiniti i naredne godine ukoliko takav poziv ponovo usledi.

Kada je reč o preporukama Vučića gde treba letovati, to može da se odnosi na ministre, ali ne i na sve ostale, rekao je Pajtić i dodao: "Vučić i ne treba da ide na odmor, jer 20 godina nije ništa radio. Ja imam univerzitetsku karijeru i dužan sam da porodici obezbedim odmor".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво