Читај ми!

SNS: Zašto Pajtić beži od odgovora?

Srpska napredna stranka već danima pita Bojana Pajtića, da li je 400 miliona evra od Razvojne banke Vojvodine, tačnije od građana Pokrajine, potrošio sam, ili ih je podelio sa svojim partijskim drugovima i prijateljima, saopštili su naprednjaci.

"Pitali smo, i pitamo, šefa režima u Vojvodini da li je 100 miliona evra od Fonda za razvoj podelio sa Dušanom Elezovićem ili sa Dragoslavom Petrovićem, koji, umesto njega, drži sednice vojvođanske vlade, ili je sve pare uzeo sam?", navedeno je u saopštenju, koje prenosi Tanjug.

Naprednjake je zanimalo, a i dalje ih zanima, naglašeno je u saopštenju, šta je to Pajtić uradio u prethodnih 100 dana, ili 12 godina, od kako je na čelu vojvođanskog režima, ili bar na koliko je sednica njegove vlade bio, ili barem sa koliko njih je bio službeno odsutan?

"Zanimljivo je da je demokratama Aleksandar Vučić kriv što je neko uložio svojih 4,5 miliona evra i obnovio zgradu u Beogradu. Oni to ne mogu da razumeju, jer su naučili samo da pljačkaju i razaraju, jer nikada nikome ništa nisu dali, već su samo otimali od građana, svakog dana postajući sve bogatiji i bahatiji", konstatovano je u saopštenju SNS.

Takođe, SNS pita DS "gde se već 20 dana nalazi šef vojvođanskog režima Bojan Pajtić".

"Nikako da taj odgovor dobijemo. Znamo i da se sutra vraća, ali i dalje nismo dobili odgovor na pitanje gde je bio, i koliko je naših para potrošio"?, ponovo su pitali naprednjaci i konstatovali da su sve ostalo čitali u novinama, i nije potrebno da ih bilo ko obaveštava. 

Uzgred, kažu naprednjaci, više nemaju pitanje za ugovor koji su Borislav Stefanović i Bojan Pajtić pravili sa NIS-om, jer će im na to odgovor dati državni organi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи