Читај ми!

Spisak za obnovu prosleđen Vladi

Komisija za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda Vlade Srbije prosledila je predlog spiska 119 opština, gradova i gradskih opština Grada Beograda u kojima će biti otklanjane posledice poplava i aktiviranja klizišta u skladu sa Zakonom o otklanjanju posledica poplava u Srbiji.

Prema dostavljenim prijavama o pričinjenoj šteti, ukupna šteta utvrđena je u iznosu od 32.447.837.882 dinara, s tim što jedan deo opština u dostavljenom izveštaju prijavljenu štetu nije izrazio u novčanom iznosu, prenosi Fonet.

Konačan spisak opština, gradova i gradskih opština u kojima će se vršiti obnova utvrdiće Vlada Srbije, saopšteno je posle pete sednice Komisije, kojoj predsedava potpredsednik Vlade Zorana Mihajlović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво