Читај ми!

Knap: Pred srpskom Vladom su veliki izazovi

Prerano je za ocenu učinka srpske Vlade u prvih 100 dana rada ali se nadam da će nastaviti jednako odlučno da radi, kaže predsednik Privredne komore Nemačke u Beogradu Martin Knap.

Martin Knap na pitanje dokle je Srbija odmakla u rešavanju ključnih pitanja i da li je ostvarila napredak na putu ka EU za agenciju Tanjug kaže da je prerano dati konačan odgovor na to pitanje.

"Planiranje je jedno, a kreiranje novih zakona drugo. Ima mnogo detalja koje bi trebalo razmotriti. Zakon o radu, primera radi, čije se donošenje odlagalo godinama, usvojen je u roku od nekoliko meseci. Nadamo se da će Vlada nastaviti jednako odlučno da dela", ističe Knap.

Smatra da su pred Vladom Srbije veliki izazovi, od finansijske situacije u javnom sektoru, do pozicije Srbije u odnosu na trenutnu krizu između Evrope i Rusije.

Ističe da je teško reći koji bi od tih izazova bio najveći, ali očekuje da Vlada i nakon sto dana nastaviti da radi jednako odlučno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи